Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Termeni și condiții

INTRODUCERE

Următorii termeni și condiții se aplică siteului http://www.floriiasi.ro/, accesarea siteului http://www.floriiasi.ro/ precum și achizitionarea de produse de pe site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizarea siteului http://www.floriiasi.ro/ implică citirea și acceptarea în totalitate a celor stipulate în acești termeni și condiții. În eventualitatea în care nu sunteți de acord în parte sau în totalitate cu aceștia, vă rugam să nu mai accesați/utilizați acest site web. http://www.floriiasi.ro/ este proprietatea firmei SC Avante Consulting Team SRL (denumită în continuare ACT), persoana juridică română înființată legal în România. ACT poate modifica parțial sau în totalitate acești termeni și condiții, ultima versiune fiind cea disponibilă pe siteul http://www.floriiasi.ro/

CONFIDENȚIALITATE

ACT poate să înregistreze prin intermediul siteului http://www.floriiasi.ro/ anumite informații legate de dvs, acestea vor fi folosite exclusiv pentru procesul de cumpărare / facturare și nu vor fi vândute sau înstrăinate nici unei terțe părți cu excepția cazurilor în care ACT are această obligație legală. În cazul în care doriți ca datele dvs să nu fie cunoscute de către persoana destinatară a comenzii, bifați opțiunea ANONIM în formularul de comandă. http://www.floriiasi.ro/ NU are acces și nu păstrează informații legate de cardul dvs.

DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația în vigoare cu privire la dreptul de autor și proprietatea intelectuală. Conținutul http://www.floriiasi.ro/ (texte, imagini, denumiri de produse, scripturi, coduri, etc.) este proprietate ACT. Este strict interzisă copierea oricărei părți a http://www.floriiasi.ro/ fără acordul scris al ACT. Vom restricționa accesul oricărui utilizator care încearcă copierea conținutului de pe http://www.floriiasi.ro/.

LICENȚĂ DE ACCES PE SITE

ACT oferă Utilizatorului o licență de acces pe site în scopul vizualizării ofertei http://www.floriiasi.ro/, a plasării de comenzi sau a contactării personalului http://www.floriiasi.ro/. Este interzisă copierea de informații de pe http://www.floriiasi.ro/ fără acordul scris al ACT. ACT poate să interzică accesul pe site oricăror persoane fără a oferi un motiv al acestei decizii.

DESCRIEREA PRODUSELOR

http://www.floriiasi.ro/ folosește descrieri și imagini sugestive pentru produsele oferite. Toate fotografiile produselor sunt făcute de http://www.floriiasi.ro/ care face eforturi pentru ca toate produsele să fie cât mai apropiate de imaginile și descrierile de pe site, însă ACT precizează că imaginile produselor au caracter orientativ, în funcție de stoc, perioadă, gradul de înflorire, produsele livrate putând să aibă diferențe față de descrierile sau imaginile de pe site. Plasând o comandă Utilizatorul acceptă ca în anumite cazuri ACT poate să înlocuiască unele componente din produsele comandate cu altele similare (exemplu unele tipuri de flori) în ceea ce priveste culoarea, aspectul și valoarea fără obligația de a anunța în prealabil acest lucru. În cazul în care doriți ca anumite modificări să fie aduse produselor achiziționate, puteți specifica aceste modificări în câmpul de observații, vom face tot posibilul să le realizăm însă nerealizarea acestora de către ACT nu este obligatorie și nu poate duce la anularea comenzii.

PREȚURILE

Prețurile produselor sunt cele afișate pe site, în cazul în care dintr-o eroare tehnică sau din orice alt motiv unul sau mai multe produse au afișat un pret eronat, ACT își rezervă dreptul de a nu livra o comandă ce conține aceste produse și de a returna cumpărătorului, în totalitate, suma plătită. http://www.floriiasi.ro/ își rezervă dreptul de a schimba oricând prețul oricărui produs, sau de a anula o anumită reducere, prețul valabil la un anumit moment fiind cel afișat pe site.

PROGRAM DE LUCRU ȘI DE LIVRARE

Livrarea este gratuită și poate fi facută pe raza orașului Iași. Comenzile se pot plasa online, non stop, programul de suport telefonic este între 09-19 de Luni până Vineri, 09-14 Sâmbătă. Livrările se efectuează între 9 și 16, sâmbătă între 10 și 13, iar duminică între 10 și 13, însă pot exista zile în care nu se lucrează sau programul este redus. Ziua livrării este cea aleasă de cumpărător în momentul plasării comenzii, modificarea acesteia de către cumpărător se poate realiza doar prin contactarea ACT care însă nu este obligată să onoreze cererile de modificare a datei de livrare. Cumpărătorul poate specifica un interval dorit de livrare, însă acesta va avea caracter orientativ, ACT nu poate fi trasă la răspundere pentru nerespectarea intervalului orar specificat de client. În situația în care persoana destinatară nu este găsită la adresa de livrare, http://www.floriiasi.ro/ poate să: 1. revină la o altă ora 2. contacteze persoana destinatară 3. livreze unui coleg sau vecin 4. contacteze cumpărătorul.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

http://www.floriiasi.ro/ este oferit "ca atare" și fără nici o altă garanție expresă sau implicită în privința produselor oferite și a siteului. ACT nu își asumă nici o responsabilitate pentru perioadele de timp în care siteul nu poate fi accesat indiferent de motive. ACT nu își asumă nici o responsabilitatea pentru eventuale erori sau greșeli survenite în utilizarea siteului din cauza unor motive tehnice, a software-ului sau hardware-ului folosit. ACT nu își asumă responsabilitatea pentru exactitatea informațiilor prezentate pe acest site și nici nu își asumă obligația actualizării acestui site. ACT poate suspenda accesul sau întrerupe funcționarea siteului http://www.floriiasi.ro/ în orice moment, fără nici o explicație și fără anunțarea în prealabil a utilizatorilor. Responsabilitatea utilizării acestui site aparține exclusiv utilizatorilor, ACT nu își asuma responsabilitatea pentru nici o pagubă survenită în urma utilizarii acestui site. ACT nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor prezentate și își rezervă dreptul de a refuza sau anula livrarea oricărei comenzi, caz în care va returna cumpărătorului întreaga sumă plătită. În cazul în care produsele livrare prezintă deteriorări, clientul poate cere returnarea sumelor plătite aferente produselor deteriorate sau înlocuirea acestora dar nu și alte despăgubiri. În conformitate cu OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanție. Produsele comercializate pe http://www.floriiasi.ro/ beneficiază de garanție conform Ordonanței nr. 21/1992 , Legea 449/2003 și O.G. 174/2008 în cazul în care nu constituie produse perisabile precum flori, plante, produse alimentare.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul http://www.floriiasi.ro/ funcționează conform legilor Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între ACT (http://www.floriiasi.ro/) și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți, conform acestor termeni și condiții. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.