Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Informații despre livrare

DATA ȘI ORA DE LIVRARE

Data de livrare este cea aleasă de către dvs. în formularul de comandă. În cazul în care doriți modificarea acesteia va trebui să ne contactați prin email sau telefon. Livrarea comenzilor în timpul săptămânii este între se efectuează între 9 și 16, sâmbătă între 10 și 13, iar duminică între 10 și 13. Puteți preciza un interval orar preferat în câmpul de observații din formularul de comandă. Deși reușim aproape de fiecare dată să respectăm acest interval, nu ne asumăm obligația respectării lui, acesta fiind considerat orientativ. În cazul în care nu găsim persoana destinatară la adresă putem opta: să livrăm unei alte persoane prezente la adresă, să apelăm persoana destinatară telefonic sau să revenim la o altă oră. În cazul în care adresa este incompletă vom încerca să contactăm persoana destinatară înainte de livrare pentru a ne furniza o adresă completă. Daca o comandă nu se poate livra din motive ce nu se pot imputa firmei noastre (precum adresa greșită, persoana destinatară nu poate fi găsită la adresă) cumpărătorul nu poate cere returnarea sumei plătite dacă aranjamentul a fost deja creat însă poate să solicite livrarea la o adresă sau persoană diferită.

ZONA DE LIVRARE

Livrăm oriunde în Iași, la instituții, firme, domiciliu, spitale, cămine, cimitire, magazine etc. Livrăm și în localitățile foarte apropiate de Iași (maxim 10 km), dacă doriți livrarea în localități mai îndepărtate vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a vă confirma posibilitatea livrării. Toate comenzile sunt livrate de către colaboratorii noștri specializați, în mașini cu temperatura controlată. Aranjamentele florale sunt ținute mereu în apă, atât în florărie până la preluarea lor de agenții de livrare cât și în mașinile de transport pentru a asigura prospețimea florilor.

MODALITATEA DE LIVRARE

Toate comenzile sunt livrate de către colaboratorii noștri specializați, în mașini cu temperatura controlată. Aranjamentele florale sunt ținute mereu în apă, atât în florărie până la preluarea lor de agenții de livrare cât și în mașinile de transport pentru a asigura prospețimea florilor.