Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Cum plătesc?

Metoda de plată o alegeți la ultimul pas al plasării comenzii după completarea adresei de livrare și a datelor referitoare la cumpărător.

Dacă ați ales o anumită metodă de plată și dintr-un motiv sau altul aceasta nu a funcționat, puteți schimba metoda de plată, alegând o alta.

Metodele de plată sunt:

Card bancar

Cea mai utilizată metodă de plată este cea prin card bancar, fiind acceptate atat cardurile de debit cât și cele de credit. Veți completa datele cardului pe un formular securizat. Se acceptă carduri în dolari, euro sau orice altă monedă, suma de plată fiind automat convertită în LEI, în momentul plății. Acceptăm carduri Visa, MasterCard, Maestro, JCB, DinersClub. Datele cardului dvs. sunt în SIGURANȚĂ, ele nu sunt stocate pe serverele noastre.

PayPal

Puteți alege această metodă în cazul în care aveți un cont PayPal sau dacă doriți să plătiți cu cardul prin interfata de pe PayPal. Există posibilitatea ca anumite carduri (îndeosebi cele emise în afara României) să nu fie acceptate prin interfața noastră de plată prin card, caz în care vă recomandăm să REÎNCERCAȚI PLATA PRIN CARD PE INTERFATA PAYPAL.

Transfer bancar

Transferul poate fi făcut la banca sau prin e-banking. Este necesar să trimiteți prin fax, email sau whatsapp o copie a ordinului de plată, comenzile se livrează doar după primirea acestei confirmări. Confirmarea trebuie trimisă chiar și dacă între momentul plății și momentul livrării este un interval suficient pentru ca banii să intre în contul nostru. Contul nostru este: RO26RNCB0075035232440001, BCR Sector4 După ce alegeți transfer bancar ca metodă de plată, daca ați completat datele firmei dvs., veți putea tipări o FACTURĂ PROFORMĂ în baza căreia să faceți plata, FACTURA propriu zisă urmând a vă fi trimisă la câteva zile după livrare. Înainte de a face transferul PLASAȚI COMANDA PE SITE și notați numărul comenzii pe care îl primiți. Precizați numărul comenzii în toate documentele și confirmările legate de comandă.

Societatea: Avante Consulting Team SRL
Nr.ord.reg.com./an: J40/6141/2005
C.I.F.: RO17434780
Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti
Cont bancar: RO26 RNCB 0075 0352 3244 0001
Banca: BCR SECTOR 4