Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Politica de confidențialitate

INFORMAȚII COLECTATE

Siteul nostru colectează și păstrează informații de identificare (precum nume, prenume, denumire companie, email, telefon, adresă, cnp, cod identificare fiscală, nr înregistrare la registrul comerțului, adresa IP etc) a persoanelor fizice și juridice care comandă sau sunt destinatarele comenzilor. Aceste informații sunt necesare pentru a procesa comanda dvs și pot fi oferite și unor terte părți precum procesatorii de plată online, bănci, firme de curierat, firme partenere pentru livrări în anumite orașe, firme de contabilitate. Nu divulgăm datele dvs. unor terțe persoane care nu sunt implicate în procesul de realizare și livrare a comenzii dvs. decât dacă acestea sunt necesare unor campanii de marketing sau promovare, inițiată și desfășurată exclusiv pentru promovarea companiei și serviciilor noastre.

INFORMAȚII AFERENTE CARDURILOR BANCARE

Siteul nostru nu cere, nu preia și nu stochează informații despre cardul dvs. Informațiile legate de cardul dvs., necesare procesului de plată online sunt introduse doar pe interfata securizată a procesatorului de carduri (LibraPay) și nu sunt puse niciodată la dispoziția noastră.

PROTECȚIA DATELOR

Conform Legii nr. 677/2001 referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, siteul nostru va administra în codiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le transmiteți, respectiv prelucrarea in vederea oferirii serviciului contractat si intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de a va opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date. Nu promovăm și nu practicăm nici o forma de SPAM, adresa dvs. de email este folosită doar pentru comunicări comerciale la care ați agreat în momentul utilizării serviciilor noastre.

REVIZUIREA ACESTOR POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Siteul nostru poate să modifice în orice moment aceste politici de confidențialitate, cea valabilă fiind versiunea existentă în momentul plasării de către dvs. a comenzii pe siteul nostru.